Spelrecension: Evoplays Baccarat 777

Nyheter

2021-09-29

Evoplay Entertainment släppte Baccarat 777 2018. Spelet behåller alla aspekter av standard Baccarat och lägger till en speciell Lucky Sevens -satsning. Som ett resultat kan spelare enkelt vinna mer med denna nya version av Baccarat. De regler är enkla, och gränssnittet gör det möjligt för spelare att enkelt följa varje spelsteg. Vi tog oss tid att testa Baccarat 777 -spelet och kom med en uppdelning av alla funktioner. 

Spelrecension: Evoplays Baccarat 777

Regler

Spelet följer grundläggande Baccarat -regler. Spelare siktar på att ha den vinnande handen, som är den som är närmast eller lika med 9. Dealern använder åtta kortlekar, med jokrarna eliminerade innan de blandas. Spelare satsar sedan på ett av tre alternativ:

 • Spelare
 • Bankirspel
 • Tie bet

Handlingen börjar med två uppåtvända kort för spelaren och ytterligare två uppåtvända kort för bankiren. Om ingen av händerna uppgår till åtta eller nio poäng, får spelaren ett tredje kort enligt reglerna för tre kort.

Beroende på kortets värde som spelaren drar kan dealern också få ett tredje kort. I slutändan vinner handen med 9 poäng eller närmast omgången.

Varje kort har ett annat värde i Baccarat, som beskrivs nedan:

 • Ess - 1 poäng
 • 10, Jack, Queen och King - 0 poäng
 • 2 till 9 - värdet som anges på ansiktet

Baccarat 777 sidospel  

Baccarat 777 är bättre än det vanliga baccarat -spelet på grund av de extra spelalternativen. I detta avseende får spelarna en chans att sprida risk och tjäna mer pengar. Här är alla ytterligare spelalternativ:

Specialpar

Du kan satsa på något av följande parresultat:

 • Player Pair - Denna satsning vinner när spelaren får två kort av samma värde i valfri färg och betalar i förhållandet 10: 1

 • Perfekt par - Vinner om spelaren får två identiska kort. Det är samma värde och samma kostym. Utbetalningen är i förhållandet 25: 1

 • Banker Pair - Denna satsning vinner när bankmannen får två kort av samma värde i valfri färg och betalar i förhållandet 10: 1

 • Antingen par - Insatsen vinner om antingen spelaren eller bankmannen får något par i början av spelet. Den har ett utbetalningsförhållande på 5: 1

Naturligt 9

Det finns två typer av sidospel av naturliga 9. Var och en betalar förhållandet 9: 1:

 • Player's Natural 9 - Vann när värdet på de två korten som delades ut till spelaren i början lika med 9
 • Banker's Natural 9 - Vann när värdet av de två korten delades ut till bankiren i början lika med 9

Tur 7

Detta är den mest lönsamma insatsen som betalar ut i förhållandet 77: 1. Du vinner om de två korten som delas ut till bankiren eller spelaren är sju av någon färg.

Ytterligare egenskaper

Baccarat 777 har ett detaljerat användargränssnitt som gör det väldigt enkelt att spela spelet. Med 10, 25, 50 och 100 pokerchips längst ner till höger kan du justera din insatsstorlek. En deal -knapp i mitten hjälper dig att starta omgången. Spelet spårar varje satsning så att du kan övervaka din spelhistorik. Dessutom kan du växla mellan demoläge och riktiga pengar.

Dom

Evoplay Entertainment gjorde ett utmärkt jobb på Baccarat 777 genom att ta en casinofavorit och lägga till en twist med fler spelalternativ. Huskanten förblir låg på 1,1%. De enkla reglerna innebär att alla spelare kan lära sig spelet och vara i nivå med erfarna spelare på nolltid.

Vad är Dragon Bonus Side Bet
2021-12-15